BAL SYLWESTROWY 2022

 

Serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy na Sylwestrze Sław na Zamku Golubskim ! 
Jak co roku zachęcamy do spędzenia niezapomnianej nocy podczas Balu Sylwestrowego w historycznym klimacie 700-letniego Zamku. 

W programie m.in.: 

- powitanie salwą armatnią
- polonez z pochodniami na zamkowych krużgankach
- pieczone prosie na dziedzińcu 
- ukazanie się Białej Damy
- pokaz sztucznych ogni

Koszt zaproszenia dla dwóch osób 1480 zł

- Menu sylwestrowe 

Istnieje możliwość rezerwacji noclegów w hotelu zamkowym, decyduje kolejność zgłoszeń.

Szczegóły - tel. 56 683 24 55
Rezerwacje - e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

 

Po rezerwacji wpłaty kierujemy na konto organizatora :
Santander Bank Polska
92 1090 1896 0000 0001 3580 3636


SYLWESTER 2021

JEDNOCZEŚNIE WRAZ Z SAMORZĄDAMI NASZEGO REGIONU - MIASTEM GOLUB-DOBRZYŃ, STAROSTWEM POWIATOWYM W GOLUBIU-DOBRZYNIU I GMINĄ GOLUB-DOBRZYŃ, ORGANIZUJEMY POWITANIE NOWEGO ROKU, JAKO OTWARTE WYDARZENIE NA TERENACH PRZED ZAMKIEM.

 

 

W programie m.in.:

- ognisko przed Zamkiem, poczęstunek kieliszeczkiem wina musującego, będzie też możliwość zakupu kiełbasek na ognisko, grzańca, zupy, frytek,

- polonez z pochodniami,

- pojawienie się królewny Anny,

- wystrzał armatni i fajerwerki.

Restauracja zamkowa Herbarium czynna będzie w Sylwestra i Nowy Rok do godz. 18.00.

Jeśli macie Państwo natomiast ochotę na imprezę taneczną i skorzystanie z atrakcji zamkowych, to tuż obok Zamku odbędzie się zabawa w Dworze Fijewo (nr telefonu 668 832 671), na Zamku zaś czekają na Państwa pokoje gościnne.

 
 

KONTAKT I REZERWACJA

Zamek Golubski - Oddział PTTK im. Zygmunta Kwiatkowskiego

87-400 Golub-Dobrzyń, ul. PTTK 13

NIP 878-000-41-81

Nr konta bankowego:

Santander Bank Polska

92 1090 1896 0000 0001 3580 3636

Kontakt i rezerwacje:

Tel. 56 683 24 55, 56 683 24 66
Tel. kom. 609 388 510
E-mail: zamek@zamekgolub.pl


REZERWUJ NOCLEGI ONLINE

FORMULARZ KONTAKTOWY: